Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a modelka Vogue Williams a její manžel Spencer Matthews čekají po synovi Theodorovi (20 měs.) druhého potomka. Zprávu oznámili v březnu s tím, že to bude holčička.

„Jsme potěšení a nadšení, ale zároveň jsem docela vyděšená z pomyšlení, že budeme mít dalšího novorozence. Ale beze vší pochybnosti jsem velmi šťastná,“ uvedla Vogue v magazínu Hello!.

O benefitech jiného stavu se nyní pobavila i se svou fitness guru Rosie Stockley během živého vysílání na Instagramu. Nejdřív jí pochválila plný dekolt a pak navázala, že zvětšující se objem v oblasti hrudníku velmi kvituje i ona.

„Když nejsem těhotná, nemám žádná prsa, v podstatě jen bradavky, takže teď jsem nadšená,“ řekla blondýnka, jež je švagrovou Pippy Middleton. Manžel Vogue Spencer je bratrem podnikatele Jamese Matthewse.

Cesta ke druhému dítěti nebyla vzhledem k diagnóze Vogue, syndromu polycystických ovarií, jednoduchá. „Měli jsme pár překážek. Tentokrát to bylo úplně jiné, takže je moc fajn, že tu teď sedíme a o těhotenství mluvíme,“ dodala pro Hello!.

Reklama

Další články

Načítám