Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletá ruská modelka Irina Shayk se podělila o své bezchybné tělo nejen s dlouholetým přítelem a nyní již i snoubencem fotbalistou Cristianem Ronaldem (26), ale teď i s celým světem. Na novou reklamní kampaň propagující péči o pleť kosmetické značky Germaine De Capuccini se totiž Irina neváhala svléct do naha.

Modelka, jež se již čtvrtým rokem objevuje v prestižním plavkovém vydání časopisu Sports Illustrated a pro rok 2011 zdobila i jeho titulní stranu, svou nahotou propaguje krémy proti stárnutí pleti, čistící tonika nebo samoopalovací krémy. Nejkrásnější jsou přitom snímky, na nichž se Shayk nachází u vodopádů a její přednosti zakrývá jen velký list. Na dalším snímku je pak modelka zcela nahá a pózuje na skále.

Krásná Irina si v nedávném rozhovoru přitom trochu postěžovala: „Lidé za mnou nepřijdou, protože jsem stále zaneprázdněná…  a možná proto, že se bojí. Jsem ale reálný člověk, prostě normální holka, která se prochází po ulici.“

Shayk přitom začala svou kariéru na modelku poměrně pozdě, a to v 19 letech. Od té doby je však v jednom kole, během šesti let pracovala například pro Intimissimi, Guess, Victoria’s Secret, Lacoste, Armani Exchange a mnoho dalších značek.

Reklama

Další články

Načítám