Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rámci spolupráce se soutěží Muž roku byl jedním z porotců na posledním castingu pánské soutěže krásy i moderátor Petr Vojnar. Kdyby byla seniorská verze klání, mohl by se z fleku přihlásit. I po karanténě má super figuru.

"Stejně teď nemám co jiného dělat, protože kromě dabingu se nic neděje. Začnou tedy už divadelní zkoušky, ale práce jako taková není, nebo je jí hodně poskrovnu, a asi ještě dlouho nebude. Ještě předtím skončily i Divošky. Sice jsme se s televizí o nějakých věcech bavili, ale v současné situaci se spíš řeší, jak udržet stávající věci než vymýšlet nové," není Petr zrovna pracovně vytížený.

Ale nestěžuje si. V karanténě si aspoň užil svého syna Sebastiana. "Jestli mi ten problém, co tady je, v něčem pomohl, tak ve vztahu s dítětem. Měl jsem spoustu času, který jsem trávil s ním," řekl nám.

Finančně prý nestrádal, protože měl rezervy. "Nechci se vytahovat, ale jsem v tomhle relativně inteligentní a od dvaceti let, kdy jsem začal vydělávat, jsem myslel i na zadní vrátka. A i díky tomu, že se mi v posledních letech dařilo, nemám problém s tím, že bych nevyžil. Bylo mi líto všech kolegů, kteří si nestihli finanční polštář vytvořit. Já ho mám, a aspoň to mě nestresuje," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám