Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obrovský úspěch opět zaznamenala česká kráska. Tentokrát na 28. světovém finále nejprestižnější modelingové soutěže Elite Model Look v Šanghaji. Osmnáctiletá Lenka Hanáková z Prostějova získala druhé místo.

Studentka Střední odborné školy podnikání a obchodu v Prostějově, která vyhrála v Praze v září národní finále Schwarzkopf Elite Model Look, získala díky svému umístění na světovém finále garantovaný kontrakt s agenturou Elite ve výši 100 000 amerických dolarů.

Vítězkou světového finále Elite Model Look se stala Julia Schneider ze Švédska, třetí místo obsadila Lieve Danau z Chile. Vítězky získaly garantované kontrakty v celkové výši těměř tři sta padesát tisíc dolarů.

Agentura Elite představila tento rok nový formát velkolepého hudebně-zábavného programu, ve kterém vystoupila mimo jiných také popová princezna Kylie Minogue a supermodelky agentury Elite.

Reklama

Další články

Načítám