Hlavní obsah
Článek

Půvabná finalistka České Miss se těší na svého prvního potomka. Nastávající maminka Kateřina Lébr (dříve Šonková) už se nemůže dočkat nového člena rodiny, na kterého se s manželem těší. A zatímco první měsíce nebylo pomalu vidět, že je těhotná, nyní se může chlubit krásným bříškem, které jí neuvěřitelně sluší.

Při pohledu na modelku, která s těhotenským bříškem zapózovala v upnutém modelu, by málokoho napadlo, že má nahoře už 20 kilogramů. „Tenhle outfit, který jsem využila na mé těhulkovské focení, jsem si nechávala na období, až zase budu mít svou modelkovskou postavu. Ale pak jsem si řekla, že můj pupík a 20 kg nahoře si ho zaslouží,“ svěřila se půvabná blondýnka.

Kila, která v těhotenství nabrala, na ní rozhodně nejsou vidět, na čemž se shodli i její fanoušci na Instagramu. „20 kg nahoře ti nevěřím! Vypadáš krásně a outfit ti sekne,“ napsala jí jedna z fanynek. „20 kg nahoře není znát, jsi štíhlounká plus pupík,“ napsala další z fanynek nastávající mamince, která už se těší na příchod prvorozeného syna.

Reklama

Další články

Načítám