Hlavní obsah
Článek

U Tomáše Kluse (37) se konala velká oslava. Zpěvákův syn Alfréd totiž slavil čtvrté narozeniny, na které jen tak nezapomene.

S manželkou Tamarou (36) si pro něj zpěvák připravil krásné překvapení. Na zahradě na něj totiž čekal dinosaurus! A také kamarádi.

„Bylo to naprosto fantastické, což patrně dost souvisí s tím, že pan Alfréd je fantastický. Jeho přání klučičí oslavy bylo vyslyšeno, ač velkoryse čtyři dívky akceptoval, energie bylo jak v atomovce, pořád někde někdo běhal, křičel, bojoval a jedl. Nedivte se té mistrově touze po mužské energii, vzhledem k tomu, že u nás něžné pohlaví hraje přesilovku, má Alfréd dámských návštěv na tak útlý věk až až,“ nechal se na Instagramu slyšet pyšný tatínek.

„Do party skvěle zapadl i dinosaurus, který párty pozvedl do nezapomenutelných výšin. Jeho tanec na Bruna Marse obměkčil i srdce k dinosaurům jinak chladné Jenovéfy. Nakonec jsme mu dali svobodu a stvořili tak novou legendu Brdských lesů. Josefína mu dnes plánuje postavit velekrmelec, aby nám nelovil srnky,“ vtipkoval Klus.

Oslava se podařila a všechny děti včetně oslavence byly nadšené. „Pan Alfréd nakonec dopadl tak, jako to na mejdanech tohoto typu má dopadat - odpadl těsně před koncem,“ uzavřel s úsměvem šťastný zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám