Hlavní obsah
Článek

Na severní Moravě padla před pár dny poslední klapka k filmu Ženská pomsta. Do Beskyd se museli filmaři a tvůrci natáčení přesunout z původně plánované lokace v přímořském středisku. „Za vše v podstatě může korona a nouzový stav. Jsme rádi, že jsme díky rozvolňování opatření mohli, byť v náhradním prostředí, film dotočit,“ říká producent Petr Šiška.

Souhlasí s ním i Eva Vejmělková, která si ve filmu zahrála jednu z hlavních rolí podvedené manželky, a zároveň je i spoluautorka scénáře. „Mám radost z hereckého obsazení. Všichni jsme si rozuměli lidsky i profesionálně. Moc bych si přála, aby do kina přišly ženy všech generací a podívaly se společně s námi na problém nevěry z humorného nadhledu, protože lepší než slaný pláč je sladká pomsta. A nepřiberete po ní," dodává se smíchem.

"Já bych rád, aby se tato pohoda přenesla taky do filmu a potěšila diváky. A to nejen ženy. Do kina zvu také pány, aby věděli, co všechno jsou schopné provést podváděné ženy svým nevěrným mužům, když spojí své síly,“ doplnil ji manžel a režisér filmu Dušan Rapoš.

Kromě Evy diváci uvidí v hlavních rolích Mahulenu Bočanovou (57) a Janu Paulovou (69). „Já bych do kina pozvala všechny ženy, které byly podvedeny svými partnery, protože nakonec zjistí, že to není zase taková tragédie a že život může být zábavnější a zajímavější i potom,“ míní Bočanová.

„Mě ve filmu podvede můj kamarád a herecký kolega Petr Rychlý (58). Známe se dobře ze seriálu, kde jsme spolu hráli a improvizovali, takže doufejme, že naše scény budou vtipné a pobaví i v tomto filmu. Je to komedie a je hlavně pro ženy. Je o ženském přátelství, které vznikne na základě podobného životního zklamání a které je dokáže stmelit jako nic jiného," myslí si Jana Paulová.

Reklama

Další články

Načítám