Hlavní obsah
Článek

Je jednou z mála hereček, kterým se podařilo prosadit se mimo hranice České republiky. Hana Vagnerová (41) má za sebou několik natáčení se zahraničními produkcemi. Aktuálně se dostala do éteru ukázka z amerického filmu Fanga režírovaný Maxem Goldem, a který se natáčel na Islandu.

„Mám velkou radost, že vyšel tento trailer, protože vypadá strašně krásně. Jsem na ten film hrdá,“ rozplývala se během našeho posledního rozhovoru sympatická herečka. „Obsazení filmu bylo islandské. Já jsem byla jediná Češka,“ usmívá se Hanka, kterou nyní zastupuje agentura Elite Prague.

Vagnerová doufá, že se za několik měsíců bude moct zúčastnit premiéry snímku. „Film bude mít v zimě premiéru a já tedy doufám, že to budu moct zažít. Důležité je, aby byli všichni zdraví,“ odkazuje se na pandemii nového typu koronaviru Hanka.

Herečka se raduje z pracovních zakázek v Česku a rozhodně se neplánuje trvale stěhovat za velkou louži. Své působení v Americe vnímá spíš jako zkoušku sebe sama. „To byla nástavba mé kariéry, kterou jsem vybudovala v Česku. Žiju v Praze a maximálně dva měsíce jsem byla v Americe,“ říká Hana Vagnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám