Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá přítelkyně Leoše Mareše (47) jako svůdná Audrey Hepburn. Modelka Hana Svobodová (35) nafotila kalendář a stylizovala se do jedné z nejznámějších hereckých ikon druhé poloviny dvacátého století. S fotografem Petrem Vojtíškem fotili čtyři dny v Praze.

"S výsledkem jsem moc spokojená. Líbí se mi, že to není prvoplánové, žádná sexy fotky v plavkách jak je běžné v kalendářích. V prádle jsme nafotili jen jednu fotku. Vždycky jsem chtěla černobílý kalendář a stylizace Audrey Hepburn mě nadchla," řekla Super.cz Hana Svobodová.

Od rozchodu s Leošem Marešem je stále sama. I když se kolem ní motá řada mužů, toho pravého ještě nenašla. Se svým expartnerem se ale zanedlouho uvidí na křtu kalendáře, který se bude konat 15. prosince.

"Kdo bude kmotr netuším, to jsem nechala na produkci. Jen jsem vyslovila přání, aby to moderoval Leoš, protože mě zná a je to největší profík. A přání mi bylo splněno," dodala Svobodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám