Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro roli ohnivé a divoké Rady v muzikálu Cikáni jdou do nebe se snad narodila. Z představení plného písní, tance a temperamentu je také krásná muzikálová zpěvačka Felicita Prokešová nadšená.

"Moje babička je z Moldávie, takže to pro mě byla srdcová záležitost," svěřila, že její kořeny sahají do státečku ležícím mezi Ukrajinou a Rumunskem. Snědý půvab, jemuž ale dominují modré oči, také po babičce zdědila.

"Moje kořeny se opravdu ozývají, na zkouškách nemůžu ani chvilku sedět, což skvělé," míní zpěvačka, kterou režisér Radek Balaš vybral pro roli v Divadle Bez zábradlí i podle jejího typu. Přitom třeba v postavě sestry hlavní hrdinky v Čarodějce, která je upoutaná na vozík, jsme si toho vlastně ani nevšimli, už proto, že se nemohla hýbat.

Felicita tanec miluje, se svojí sestrou Nikol daly dohromady i představení Czech Cabaret Show. "Na tu nás čeká další zkoušení v srpnu," objasnila. "Ty měsíce, kdy jsme nemohli hrát, už mi divadlo šíleně chybělo, bez toho se nedá být," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám