Hlavní obsah
Článek

Když se Agáta Hanychová (38) fotí nahá do pánského časopisu, nemůže to probíhat úplně normálně. Zatímco každá jiná modelka by měla v rukávu historky o úžasné tvůrčí atmosféře, z Agáty vypadlo, kde vypadají nejlépe její bradavky, jak ohrozila mravní výchovu mládeže a proč není primitivní modelka. Podívejte se do fotogalerie na první várku odvážných snímků přímo z focení, jež končilo po odhození poslední blůzky a spodního prádla až úplnou nahotou!

"Vybrala jsem si focení v zimním středisku. Nejsem přece obyčejná trapná modelka, která se musí fotit u moře. A na sněhu vypadají bradavky líp," rýpla si do kolegyň Hanychová, která o zakázku snů nepřišla ani poté, co jí splaskly vnady z pětek na jedničky. "No a co. I malý prsa jsou sexy," hází to za hlavu dcera Veroniky Žilkové, jež se nahá ukázala i na svém profilu na sociální síti.

Agáta se fotila na několika lokacích lyžařského střediska Jasná v Nízkých Tatrách. Nejhorší to bylo u ledového potoku Demanovka. "Byla strašná zima, mínus pět stupňů, a já se tam musela producírovat nahá," postěžovala si. Jinak už ji ale čekala téměř zábava. Zasmála se, když se vlekaři hádali, kdo z nich bude obsluhovat lanovku, aby měl na nahou českou krásku nejlepší výhled. A v jednu chvíli vylekala i dětičky školou povinné.

"Když jsem stála na hoře Chopok, byl tam takový vítr, že mi strhl šaty. Ulítly mi a já tam stála úplně nahá, snad jen kalhotky jsem měla. A do toho děti na vleku. Měla jsem strach, abych jim nebyla špatným vzorem," promluvila závěrem uvědomělá matka, která své naprosto bez zábran odhalené tělo ukáže čtenářům Super.cz v nejbližších dnech.

Reklama

Další články

Načítám