Hlavní obsah
Článek

Po nuceném volnu se i Linda Finková (55) začala vracet k práci. Jako jedna z mála přiznala, že si karanténu a pobyt doma užívala. Konečně vypla, mohla si odpočinout a dodělat resty, které se jí za poslední měsíce nahromadily.

„Já si nemůžu stěžovat, já jsem si to užila. Dělala jsem věci jako úklid koupelny, úklid sklepa, udělala jsem resty, které normálně nestíhám. Měla jsem na sebe čas, cvičila jsem třeba i jógu, kterou normálně nenávidím,“ svěřila se nám Linda v Divadle Broadway. Tam chodí na zkoušky Kata Mydláře, a to i přesto, že v muzikálu hrát nebude.

„Já tady dělám takzvaně zpěvy, budu hlídat, jak kdo zpívá, jestli zpívají dobře noty a kdo neví, tak tomu poradím,“ řekla zpěvačka, která i během volna ale stále trochu pracovala. „Trochu se vracím do práce a učím neustále na konzervatoři, mě to volno spíš pomohlo a tohle mě donutilo si odpočinout,“ prozradila Linda s tím, že se naučila i jednu novou neřest.

„Já jsem v karanténě trochu povolila s hubnutím, ale povolila jsem, protože jsem začala trochu pít. Ale já můžu, protože jsem v životě nepila, takže šumivá vína, a tak jsem si občas dala,“ práskla na sebe zpěvačka, která plánuje dovolenou s rodinou v Česku.

„Jsme spokojení tady a moje maminka má velkou chalupu a pojedeme asi tam a budeme asi tady, koupila jsem veliký stan, takže půjdeme do nějakého kempu a mohli bychom si to užít,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám