Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězstvím na světovém finále prestižní modelingové soutěže Elite Model Look v roce 2014 v čínském Šen-čenu se Barboře Podzimkové rozjela kariéra modelky na plné obrátky. Kráska z Příbrami je v posledních několika sezónách ozdobou týdnů módy zejména v Paříži, byla jednou z oblíbenkyň módního génia Karla Lagerfelda a má za sebou kampaň na kosmetiku Chanel.

Kromě kariéry rozvíjí Podzimková ale také na vztah s hudebníkem Albertem Černým. Topmodelka a frontman kapely Lake Malawi se nastěhovali do společného bytu v Praze a docela se jim daří pracovat na svých kariérách a rozvíjet vztah. „Já vnímám Prahu a Českou republiku jako domov. Vždy se sem ráda vracím. Mám tady byt a vše se proto snažím vyvážit,“ říká Podzimková, pro kterou to nejsou planá slova.

„Předtím, než začala pandemie, jsme měli s Albertem v plánu se na čas přestěhovat do New Yorku,“ prozrazuje sympatická Češka, která ale zřejmě nezopakuje scénář svých kolegyň z agentury Elite Prague Lindy Vojtové, Barbory Šefrnové, Terezy Bouchalové či Adriany Čerňanové, jejichž domovem se stala Amerika. „Jsem cestování otevřená, ale nevím, jestli bych se chtěla stěhovat natrvalo. Kdybychom se stěhovali spolu, tak by to bylo zase jiné a dávalo by to větší smysl,“ říká Bára Podzimková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám