Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednu z lidských hrdinek filmu podle knihy Gump, pes, který naučil lidi žít ztvární herečka Nela Boudová (56). Té se letos se psími filmy roztrhl pytel, protože dotáčí i snímek Tady hlídáme my, který je také s touto tematikou. Nele to nevadí, psy miluje a sama má doma dva.

V obou filmech bude navíc kladnou hrdinkou. "V Gumpovi budu hrát Granuli, paní z útulku, ta je vyloženě pozitivní, aspoň podle vnímání hlavního psího hrdiny," ujistila nás Nela. "Já mám doma jorkšíra a biewera. Narodili se ve stejný týden a nedají bez sebe ani ránu. Ani já si bez nich nedokážu představit život," svěřila.

Ve filmu budou hrát i pejsci z útulků, kteří mají najít nové pány, ale herečka o rozšiřování svojí smečky neuvažuje. "Ti moji dva malí mi sežrali celý dům, dokonce mi vykousali i kus zdi, takže už budu hodně opatrná. Ale věřím, že si ti pejsci domov najdou, protože jsou rozkošní," míní Nela.

Na práci už se herečka těšila, jak na natáčení, tak na divadlo, kdy bude hrát na scéně pod Žižkovskou věží hru Můj nejlepší kamarád, na festivalu v Mělníku na zámku představení Žena, která uvařila svého manžela a také na Shakespearovské slavnosti.

"Těším se na cokoli, kde budou dospělí lidé, protože jsem strávila většinu nouzového stavu jen se svojí desetiletou dcerou a musím říct, že mi konverzace s dospělými chyběla, protože synové byli většinou se svými děvčaty. Už mají svůj život," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám