Hlavní obsah
Článek

Modelka Diana Kobzanová (42) na chvíli odložila svůj sportovní look a na koktejl party v butiku v Pařížské ulici se předvedla jako přitažlivá sexy kočička. Je pravda, že modelčin oblíbený sportovní styl a minimalismus k ní už tak nějak patří, ale vidět Dianu v elegantnějším a komplikovanějším modelu byla příjemná změna. „Po dlouhé době jsem na sobě měla samodržící punčochy a čekala jsem, že mi každou chvíli sjedou,“ vtipkovala Diana.

„Jsem spíš džínová, ale musím se přiznat, že jsem se sobě vážně líbila,“ smála se Kobzanová, které pošimral sebevědomí její model značky Dolce Gabbana. Komplet z kolekce pozdim- zima 2011/2012 se skládal z jednoduché kožené pouzdrové sukně a kanárkově žluté hedvábné halenky s kultovními hvězdami. Z pod té prosvítala podprsenka.

Kobzanová se nelíbila pouze sama sobě, ale komplimenty dostávala i od milánských fotbalistů Kevina Prince Boatenga a Luca Antoniniho, kteří v butiku představili výstavu uměleckých portrétů fotbalistů AC Milan. Paradoxní je, že Dianě to významně seklo zrovna ve chvíli, kdy se potýkala s těžkou virózou. „Mám čtyřicítky horečky a tak se zdržím jen chvíli,“ uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám