Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První oficiální párty po ukončení karantény nebyla pro Taťánu Makarenko (34) taková změna. "Přiznám se, že jsem byla hodně s přáteli, takže už jsme měli večírky doma. Jen mě mrzí, že je to jenom do jedenácti, tak to pořádný mejdan nebude, ale už jsem byla natěšená, tak jsme s přáteli přišli mezi prvními," svěřila v koktejlovém baru, kde se popíjelo francouzské šampaňské.

Záležet si dala i na outfitu. "Myslím, že se hodilo spíš elegantnější oblečení. Připadám si takhle ženská, ale jsem spíš ředitelka než extra rajda. I ten výstřih mám na svoje poměry dost malý," smála se ředitelka soutěže krásy.

Protože se na párty objevila s partou fungující kolem její soutěže Miss Czech Republic, zajímalo nás samozřejmě, jak to bude s finálovým večerem.

"Určitě bude, jen se ještě podepisují smlouvy. Tento týden už jsme si určili datum finále i natáčení. Jak jsem už říkala, bude to virtuální cestou, bude se předtáčet, máme na to dva natáčecí dny. Vysílat se bude dva týdny poté, děvčata budou čtrnáct dní vědět, kterých pět se umístí, takže budou muset podepsat smlouvu o mlčenlivosti," prozradila nám Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám