Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39) se sama sobě podobá stále méně. Nedávno šokovala fanoušky změnou barvy vlasů, ale nebyla to její kštice, kterou se sledující rozhodli kritizovat. „Proč na každé fotce vypadáš úplně jinak?“ zeptal se jí jeden z fanoušků v komentářích.

A dokonce se dočkal odpovědi od samotné Khloé. „Díky mým týdenním implantátům samozřejmě,“ zavtipkovala si.

Podle zdroje US Weekly televizní hvězdu nijak netrápí hejty, kterými ji lidé na sociálních sítích častují. „Myslí si, že vypadá skvěle. A opravdu ji nezajímá, co si o ní ostatní myslí, když je šťastná.“

Je pravda, že Khloé se za léta na obrazovce dost proměnila. Změnilo se jak její tělo, tak obličej. Na své postavě usilovně makala a zhubla, ale co se týče zákroků plastického chirurga, Khloé nikdy žádné nepřiznala. Za změnou tvaru jejího nosu je prý líčení.

V poslední době se špitá, že se Khloé vrátila ke svému bývalému. S hráčem NBA Tristanem Thompsonem má dceru True a rozešli se kvůli jeho záletům. Během pandemie koronaviru se ale izolují společně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám