Hlavní obsah
Článek

Modelka Caprice Bourret sice už za dva roky vstoupí do klubu padesátnic, ale klidně byste si ji mohli splést s mnohem mladšími kráskami.

Půvabná podnikatelka se totiž udržuje ve formě a postavu má i jako dvojnásobná maminka naprosto perfektní. V Londýně stále řádí koronavirus, ale Caprice se nemoci nebojí a snaží se posilovat imunitu pobytem na sluníčku.

V jednom z londýnských parků vystavila na odiv své sexy křivky v bikinách a pro jistotu si nasadila roušku. Kráska navíc pravidelně běhá a dbá na zdravou životosprávu, a tak je na případný atak viru aspoň trošku připravena.

Caprice se v současnosti věnuje hlavně podnikání. Navrhla vlastní značku spodního prádélka. A nemusela platit za modelky, protože své prádlo sama odprezentovala! Jak je vidět, v tomto případě by bylo opravdu zbytečné najímat si jiné modelky.

Caprice se v době své největší slávy objevila na více než 250 obálkách prestižních magazínů včetně Vogue, GQ, Cosmopolitan, Esguire, Maxim, FHM či Sports Illustrated. Týdeník News of the World nebo pánské časopisy GQ a Maxim ji před lety opakovaně volily za nejvíce sexy ženu světa.

Reklama

Další články

Načítám