Hlavní obsah
Článek

Herečka Anna Polívková (44) se ve společnosti po delší době objevila s expřítelem Michalem Kurtišem, se kterým v roce 2013 vyhrála StarDance. Oba přišli podpořit svého kamaráda Jaromíra Zaorala u příležitosti křtu jeho knihy. Mezi VIP hosty nechyběl například ani herec Jan Révai (50), který se spolu s Michalem ujal role kmotrů.

Dle snímků je patrné, že k sobě mají dcera Bolka Polívky (74) a profesionální tanečník i po rozchodu stále blízko a napjatá atmosféra mezi nimi rozhodně nepanuje. Pozdravili se polibkem na tvář a během křtu spolu mile konverzovali.

Herečka byla od rozchodu naposledy spojovaná s o třináct let mladším hercem Jiřím Matouškem, se kterým se loni vypravila na dovolenou do Mexika. Na veřejnosti se bok po boku ukázali ještě na podzim, když vyrazili na premiéru do kina, ale od té doby se po nich slehla zem.

Přestože ze svého soukromí toho Anička ani Michal příliš neprozrazují, vypadají oba spokojeně. Tanečník navíc značně prokoukl. Nechal si znovu narůst delší vlasy a fotografům s úsměvem pózoval i se svým věrným čtyřnohým přítelem.

Reklama

Další články

Načítám