Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nechte se inspirovat našimi typy na lechtivé a opravdu neotřelé dárky. Těm z vás, kteří navíc chtějí zažít pod stromečkem něco nevšedního, přinášíme právě nyní několik žhavých typů na lechtivé a opravdu originální dárky. Překvapení a radost z takového dárku jistě nebude předstíraná. Buďte originální a darujte rozkoš!

LELO Lyla – vzrušení na dálkové ovládání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S touto novinkou budete mít absolutní kontrolu nad svou partnerkou díky dálkovému bezdrátovému ovládání, které reaguje na sebemenší pohyb ruky. Abyste věděli, jakou intenzitu vibrací má v daný okamžik masážní strojek partnera/ky, zrcadlí dálkové ovládání jeho přesné vibrace. Díky tomu může ovládání sloužit jako další masážní strojek a záleží jen na vás, zda ho zapojíte do hry.

Fun Factory DeLight – legendární mořský koník ověnčený cenami za design

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Převratný vibrátor kombinující vnější a vnitřní stimulaci v jeden okamžik. Tělo je sochařský kousek inspirovaný ženskými křivkami. Je navržený tak, aby dokonale dráždil bod G a klitoris současně.

Potěšení pro muže má jméno Tenga

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S těmito pánskými pomůckami překvapíte svého milého hned dvakrát – poprvé, až nechápavě rozbalí dárek se „sprchovým gelem“. Podruhé až najde odvahu to vyzkoušet.

Voňavá i vzrušující – taková je milenecká kosmetika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si voňavou relaxační masáž a nechte se unášet na vlně vzrušení. Milostná masážní svíčka tající při teplotě lidského těla i masážní oleje navíc vyživují a hydratují pokožku a jsou bohaté na vitamin E. Kvalita výrobků je zaručena použitím pouze přírodních extraktů bez chemických příměsí. Zlatý prach ze 24k zlata zanechá na pokožce krásné třpytivé tóny. Masážní oleje LELO promění vašeho partnera v opravdové „zlatíčko“.

G-Ki – dobyvatelka bodu G

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už bod G existuje nebo ne, může být velmi příjemné a vzrušující ho hledat. Vnitřní část klitorisu bývá u většiny žen velmi citlivá a některé z nich jeho vhodnou stimulací mohou dosáhnout orgasmus. Šikovným pomocníkem při jeho hledání vám může být vibrátor G-Ki, který byl k tomuto účelu stvořen. G-Ki je unikátní svým tvarem a především možností „zafixovat“ jej v určitém úhlu tak, aby dráždění bylo co nejpřesnější. G-Ki znamená klíč k hledání G bodu.

Další články

Načítám