Hlavní obsah
Článek

Ashley Graham (36) se tak trochu vrátila k modelingu. Pro britský časopis Harper´s Bazaar nafotila krásné snímky se synem Isaacem, kterého přivítala na svět v lednu. Snímky pořídil její manžel Justin Ervin a Ashley zvěčnil také, jak syna kojí.

Modelka je od porodu na sociálních sítích velmi sdílná, a ačkoliv je bojovnicí za pozitivní vnímání ženského těla, v rozhovoru pro magazín přiznala, že se jen těžko srovnávala s fyzickými změnami, které přišly s těhotenstvím.

„Pořád jsem si připomínala, co si mám opakovat, že se mám řídit vlastními radami, ale na ničem z toho nezáleželo. Moje tělo procházelo tak rychlými změnami, že mi chvíli trvalo, než jsem se s tím srovnala. Připadala jsem si, jako by moje tělo unesli mimozemšťané,“ přiznala.

Tyto pocity ale naštěstí rychle vystřídalo nadšení z mateřství. „Okamžitě jsem věděla, že budu skvělá máma,“ nechala se slyšet. Modelka se momentálně izoluje s rodinou v domě své matky Lindy v Nebrasce. Tam se také odehrálo zmiňované focení.

Navzdory těžkostem, které s sebou pandemie koronaviru přinesla, Graham cení čas navíc, který může trávit s rodinou. „Světlou stránkou věci jsou pro mě okamžiky s Isaacem, které mohu strávit v domě, kde jsem vyrostla. Jsem vděčná za čas, který mi k tomu byl dopřán,“ doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám