Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michal David (63) stejně jako ostatní jeho kolegové z branže zůstal ze dne na den bez práce. Koronavirus mu smazal veškerá vystoupení z jeho diáře a ještě přidělal pár vrásek z toho, že musel přesunout vyprodané koncerty k 60. narozeninám, které oslaví za pár týdnů. Ale rozhodně nelenil.

Volno se snažil maximálně využít. Věnoval se pracem kolem svého domu a potěšil svým zpěvem seniory. Na koncertních prknech je jako doma a své fanoušky přesvědčil, že kromě zpěvu je velmi zdatný i v další disciplíně. Z fleku by si totiž mohl otevřít pekárnu nebo cukrárnu.

„Dnes jsem upekl svůj první domácí chleba,“ pochlubil se na sociální síti zpěvák, kde mu fanynky rovnou vysekly poklonu a přály si vidět další pokusy. A nezůstalo jen u pečení chleba. V rámci pečícího dne zpěvák upekl tvarohovou bábovku, a dokonce prozradil svůj recept. „Ta je jako od babičky,“ komentovala výsledek jedna z fanynek. Jen na dort k víkendovým 10. narozeninám svého vnuka Sebastiana si ještě netroufl. "Ale co není, může být," smál se hitmaker.

„Zásadně se snažím dělat věci, které mě baví, pak to jde hned lépe od ruky,“ reagoval na sociální síti zpěvák. Svým zpěvem už také potěšil návštěvníky Divadla Broadway, kde zazpíval Koncert pro 100 lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám