Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Bagárová (29) se před několika dny stala maminkou. Dcerku Rumiu porodila císařem a s partnerem Machmudem Muradovem se už stihli podělit i o její snímky. Nyní je Monika s holčičkou konečně doma a na svém Instagramu sdílela fotky z krásného uvítání, které jí příbuzní přichystali.

Takhle krásně přivítali Moniku její blízcí.

Kromě příbuzných vítal Moniku doma i kolega a kamarád Jan Bendig. Na fotkách Monča jenom září a s malou v náručí jí to opravdu nesmírně sluší. Zpěvačka je sice z porodnice venku, ale dnešního finále SuperStar, kde zasedala v porotě, se pochopitelně účastnit nebude.

„Nikdo stávající porotu místo Moniky nedoplní, porota zůstane ve složení Leoš Mareš, Pavol Habera, Patricie Pagáčová a Marián Čekovský. Je možné, že se nějakým způsobem Monika ve finále objeví formou zdravice či spojení s ní na dálku. Vše se v tuto chvíli řeší,“ informoval krátce po porodu PR koordinátor TV Nova Vojtěch Boháček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám