Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Ivana Korolová (35) měla plánovaný termín porodu v sobotu. Miminku se ale ještě ven nechce. Ivana se sice zastavila v pražské podolské porodnici, ale jen kvůli tomu, aby přivezla chirurgické roušky, na které se vybralo během online koncertu její kapely.

Místo toho, aby rodila, odpovídala ještě fanouškům na chatu na Instagramu. "Jak je vidět, termín porodu nic neznamená," krčila Ivana rameny. "Těhotenství jsem si užívala na plné obrátky. Měla jsem kliku a netrpěla jsem žádnými nevolnostmi, to bych přála každému, svěřila.

"Na porod se moc těším. Jsem zvědavá, jaké to celé bude a věřím tomu tělu a miminku, že to společně zvládneme. A taky s tatínkem, který u porodu bude," upřesnila a vyfotila se i se skleničkou červeného vína, které prý pomáhá vyvolat porod.

Do práce chce naskočit co nejdříve. Už 1. srpna má první termín koncertu s kapelou, v srpnu by chtěla hrát i v muzikálu Noc na Karlštejně a od září by se ráda vrátila do své role Jane v Tarzanovi. Plánuje natočit i dva videoklipy k songům ze svojí první sólové desky. Ani v těhotenství nezahálela a stihla nadabovat i Simpsonovi a seriál Na vlásku, jak ujistila svoje fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám