Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Elis Ochmanová (35) už naskočila do pracovního procesu, aspoň co se zkoušení týče. S jejími kolegy jsme ji potkali v Divadle Bez zábradlí, kde se připravuje muzikál Cikáni jdou do nebe.

Elis známe mj. z muzikálu Čarodějka nebo z Mýdlového prince. I tenhle muzikál si ale užívá, už v něm dokonce hrála v ústeckém divadle, ovšem v jiné roli. "Zkoušení je příjemné, i když na to máme relativně málo času, o dost méně, než jsme měli mít původně," řekla Super.cz.

Když už jsme byli u času, zajímalo nás samozřejmě, jak to časově zvládá s přípravami na svoji srpnovou svatbu. "Je pravda, že už moc času nezbývá, ale svatba určitě bude," ujistila nás, že kvůli karanténě se nic překládat nebude.

"Teď už jenom šperkujeme drobnosti a doufám, že dorazí všechny věci, které jsou objednané. To jsou třeba prstýnky nebo látka na šaty. Tu jsem totiž objednávala z Itálie, tak věřím, že za pár týdnů dorazí," svěřila Elis, se kterou jsme sice byli na zkoušce šatů ve svatebním salonu, ale žádné ji úplně neuhranuly, proto se rozhodla, že si nechá šaty ušít na míru.

"Přinejhorším si je tedy půjčím, protože mi jich spousta dobře sedělo a celkem se mi líbily. Tak kdyby nebyly ty moje vysněné, určitě si poradím. Věřím, že všechno bude tak, jak si představujeme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám