Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaadvacetileté Američance Jasmine Mendez z Los Angeles se podařil husarský kousek, ve světě plného těch nejroztodivnějších povolání a služeb dokázala najít skulinku a dnes si díky originálnímu nápadu vydělává slušné peníze. Je totiž ochotná muže nakopávat do jejich intimních partií a brát si za to od nich nemalé finanční částky.

Atraktivní a exotická brunetka s latinskoamerickými kořeny má přitom pro tuto činnost ještě další předpoklad, není totiž žádnou Popelkou. Její chodidla dorostla do úctyhodné velikosti 11, což odpovídá zhruba našemu číslu 44. Pro většinu mužů je pak jistě děsivá i její přezdívka „Ballbuster“, nebo-li „Drtička koulí“.

Choutky některých pánů jsou však nevyzpytatelné a stejně jako plno z nich platí za ponižování a bičování ženou, najde se i dost těch, kteří se nechají dobrovolně nakopávat do rozkroku, protože je vzrušuje bolest a mladé podnikavé dívce v latexu za to ještě rádi zaplatí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám