Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opalování na plážích v Los Angeles teď sice není možné, ale Heidi Klum (50) má naštěstí možnost chytat bronz na zahradě svého domu. A ani u toho nemusí oblékat plavky. Během opalování modelka nafotila několik selfie, s nimiž se pochlubila fanouškům na Instagramu. Z černobílých fotek je patrné, že bikiny opravdu neoblékla. Zapózovala v leže na břiše, jak ji pánbůh stvořil.

Klum se izoluje s manželem Tomem Kaulitzem, ovšem ze začátku pandemie koronaviru se museli izolovat odděleně, dokud neznali výsledky svých testů. Heidi tehdy onemocněla během natáčení soutěže America's Got Talent, kde zasedá v porotě. Testy na COVID-19 měli naštěstí oba negativní.

Za kytaristu skupiny Tokio Hotel se modelka provdala loni v únoru, teprve dva měsíce po oznámení zásnub. Podruhé mu pak řekla ANO během veselky na lodi u ostrova Capri. Než se zasnoubili, randili spolu Tom a Heidi necelý rok. Modelka má čtyři děti z předchozích vztahů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám