Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák George Michael (†53) se potýká s těžkým zápalem plic a jeho zdravotní stav je stále vážný. Takto informují média v posledních dnech o zdravotním stavu britského zpěváka, který musel být během turné Symphonica hospitalizován ve vídeňské nemocnici. O průběhu a příčině onemocnění zatím nebyly veřejnosti podány žádné konkrétní informace.

Super.cz se exkluzivně vyjádřil zpěvákův bývalý přítel Zdeněk Tovara (26), který přináší šokující rozuzlení věci. „Georgovi se stala osudnou česká marihuana. On zkrátka není zvyklý na nekvalitní trávu, která je k dostání v Čechách a ve východní Evropě,“ řekl Tovara. Je pravda, že britský zpěvák trávil v České republice v poslední době hodně času a není také žádným tajemstvím, že je po léta nadšeným konzumentem marihuany. Díky užívání této drogy se dokonce dostal před časem do potyčky se zákonem.

Mladík ale kategoricky odmítá spekulace, že by snad zpěvák mohl trpět syndromem získaného selhání imunity (AIDS). „George je aktivním bojovníkem proti této nemoci a můžu vás ubezpečit, že tuhle věc má pod kontrolou,“ vyjádřil se Tovara, který patřil jistou dobu do okruhu zpěvákových nejbližších.

O tom, že je zdravotní stav britské popové ikony vážný, mluví i skutečnost, že se za ním do Vídně sjela i rodina - otec Kyriacos Panayiotou (75) s jeho sestrami Yodou (53) a Melanií (49). V Rakousku George navštívil dokonce i jeho bývalý partner Kenny Goss (53), se kterým zpěvák i po rozchodu udržuje přátelské vztahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám