Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Grimes (32) a její partner Elon Musk (48) vzbudili velký rozruch, když prozradili jméno jejich prvního společného syna, který se narodil začátkem května. Jméno v původním znění X Æ A-12 navíc museli změnit kvůli kalifornským zákonům na X Æ A-Xii.

Aby kontroverze nebylo málo, nachystala zpěvačka uměleckou show s názvem Selling Out, kde prezentuje vlastní kresby, malby, fotografie a další umělecké kousky. A také doslova draží kus vlastní duše. Ten, kdo nabídne nejvyšší částku, získá procentuální podíl na zpěvaččině duši a obdrží dokument, který ho k tomu bude opravňovat.

Vše je podle legislativy, zpěvačka uvedla pro Bloomsberg, že na věci úzce spolupracovala se svým právníkem a věc má pro ni hluboký filozofický význam. I když ze začátku se jí do toho moc nechtělo.

„Nechtěla jsem ji nikomu prodat, tak jsem řekla, že stanovíme cenu na 10 miliónů dolarů a pravděpodobně ji nikdo nekoupí,“ přiznala s tím, že čím víc se nad prodejem vlastní duše zamýšlela, tím víc ji zajímal. Nakonec usoudila, že ji zkrátka prodá tomu, kdo nabídne nejvyšší cenu.

„Se současnou situací ve světě nechcete nic nabízet za 10 miliónů dolarů,“ narážela na světovou pandemii koronaviru.

Ačkoliv jde o první výstavu Grimes, která probíhá od konce května do konce srpna virtuální formou v Galerii umění Maccarone v Los Angeles, umění se věnuje léta.

„Vidím se především jako vizuální umělkyně a vždycky mi připadalo zvláštní, že mě lidé znají hlavně kvůli muzice,“ přiznala novopečená maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám