Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní léto měla strávit Berenika Kohoutová (33) ve znamení práce. Pandemie koronaviru ale herečce a zpěvačce změnila plány. Ta se z toho ovšem nehroutí.

„Původně mělo být léto hodně pracovní, protože budeme hrát na letní scéně Studio 2. Do toho jsem měla hrát mnoho koncertů v rámci letních festivalů, které nebudou,“ krčila rameny umělkyně.

Účastnice čtvrté řady pořadu Tvoje tvář má známý hlas se aspoň bude moct věnovat dceři. „Všechno zlé je k něčemu dobré. Měla bych toho hodně a takhle to budu mít volnější. Budu tedy hrát v divadle, ale koncertování se odkládá a já budu mít víc času na rodinu,“ řekla nám Berenika.

Sympatické brunetce v péči o tříměsíční dcerku Lolu obrovsky pomáhá její maminka, úspěšná spisovatelka Irena Obermannová. „Nechci od ní odcházet na delší dobu. Vlastně ani nemůžu. Proto jsem moc ráda, že s ní může být máma,“ popisuje Berenika situaci, která nastala i při natáčení klipu Holky sobě, který sama režírovala, a také si v něm zahrála. Když zrovna pracovala, tak v zákulisí jezdila s kočárkem maminka.

Kohoutová nejspíš nebude muset využívat profesionální hlídání. „Je pravda, že jsem o tom už uvažovala, ale zatím nebyla potřeba. Vždycky, když jsem měla nějakou práci, tak zafungoval partner, nebo máma,“ říká Berenika Kohoutová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám