Hlavní obsah
Článek

Původně vzal David Gránský (32) mladšího bratra na divadelní zkoušky představení Cyrano ve Strašnickém divadle, aby se Tom, který studuje 1. ročník konzervatoře, doma nenudil. "Chodil se mnou, aby poznal, jak to v divadle funguje. Po několika zkouškách Hana Gregorová (71) zjistila, že jí chybí jeden mušketýr," vysvětlil David.

"Když se to dozvěděli rodiče, tak začali poplakávat, že uvidí oba své syny na jednom jevišti. Máma bude podle mě na premiéře brečet jako želva. I pro mě je to nové, netušil jsem, že zkušenost s bráchou na jednom jevišti přijde takhle brzo. Někteří herečtí sourozenci říkají, že se potkali třeba až po třiceti letech," svěřil.

"Oficiální premiéra je naplánovaná na září, ale veřejnou generálku pro naše známé a rodiny budeme mít už v červnu. Část party zůstala stejná, konkrétně já, Eva Burešová (30) a Vojta Efler v tom budeme už šest let, protože jsme to poprvé u Hany Gregorové hráli už v roce 2014," pokračoval.

"Ale je tady i spousta novinek, od původního nastudování to bude jiné, zůstane samozřejmě dokonalá hudba, ale máme trochu jiné, propracovanější kostýmy a scénu. Oslovil jsem i maskéra ze show Tvoje tvář má známý hlas, takže náš Cyrano bude mít ten nejdokonalejší nos, že divák nepozná, že není pravý," doplnil Gránský.

Jak on, jeho bratr a další herci vypadají v kostýmech, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám