Hlavní obsah
Článek

Že jsou diskuze na sociálních sítích plné nepřejícníků, ví každý jejich uživatel. Obzvlášť celebrity se s tím setkávají téměř dennodenně. Na většinu negativních komentářů nereagují, najdou se ale i hejty, které nechtějí nechat bez pozornosti. Jednomu takovému se před pár dny postavila i instagramová hvězda Demi Rose (28).

Když se Demi v Instastories fanouškům předvedla v tyrkysových plavkách, které jen tak tak pojaly její křivky, mj. si přečetla, že v karanténě evidentně přibrala. Možná si řeknete, že nejde o nic hrozného, na sociálních sítích se vyskytují mnohem brutálnější komentáře. Pro Demi jde ale o citlivé téma. Mladá modelka má za sebou poruchu příjmu potravy, jak v reakci přiznala.

„Lidé by měli být opatrnější s tím, co píšou v komentářích. Když jsem byla mladší, měla jsem poruchu příjmu potravy. Vážila jsem 37 kilo a upřímně, že jsem přibrala není něco, co bych chtěla poslouchat,“ uvedla Rose v odpovědi a fanouškům vzkázala, aby se měli rádi.

„I když přiberete; i když zhubnete; mějte se rádi za všech okolností. A nezaobírejte se tím, co si myslí ostatní,“ vzkázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám