Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Instagram se v poslední době plní ženami v bikinách, které nezakrývají celé poprsí, ale nechávají spodní část vidět. Trendu označovanému underboob propadlo i mnoho celebrit. Mimo jiné Bella Hadid (27), jejíž čerstvé fotky fanoušci přijali s nadšením.

Modelka se vyfotila v plavkách při opalování na zahradě na farmě své matky Yolandy v Pensylvánii, kde tráví karanténu. Stejně tak její sestra Gigi. „To je to místo, kam se můžeme všichni vracet a cítit se sami sebou,“ řekla druhá zmíněná magazínu Elle.

O tom, že nemluví do větru, svědčí jejich komunikační kanály - instagramové účty, kde se fotky z farmy a jejího okolí v posledních letech objevují velmi pravidelně.

Starší ze sester Hadidových nedávno oznámila, že s přítelem Zaynem Malikem čekají první dítě. Zprávu jako první potvrdila právě její matka: „Všichni jsme šťastní a já jsem nadšená, že se v září stanu babičkou. O to víc, že jsem nedávno ztratila maminku,“ uvedla Yolanda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám