Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řadu let si užívala městského života. Po narození druhého syna ale Andrea Růžičková (39) dala vale městu a ze zrekonstruovaného bytu na pražských Vinohradech se s rodinou přestěhovala na venkov.

Dá se říct, že se vrátila do svého přirozeného prostředí, jelikož sama vyrůstala na vesnici u města Hlinné na východním Slovensku. „Celé své dětství jsem vyrůstala na vesnici. Jako malá jsem chodila s mámou pro čerstvé mléko od krav, věděla jsem, odkud jsou suroviny, ze kterých moje máma vaří,“ říká Růžičková, která se stala  ambasadorkou značky vyrábějící produkty z kravského a kozího mléka pro ty nejmenší.

„Pozorovala jsem, jak ženou dobytek na pastvu, sázela jsem brambory, okopávala rajčata a na podzim sbírala jablka. Pomáhala jsem se starat o chov domácích zvířat,“ vzpomíná na dětství herečka známá ze seriálu Vyprávěj či Ordinace v růžové zahradě.

Růžičková se snaží, aby její děti věděly, jak funguje příroda. „Bioprodukty jsem objevila už s Tobiášem. Jáchyma stále kojím, ale až přijde čas, tak budu určitě využívat mléka i příkrmy pro něj,“ doplňuje herečka.

Reklama

Další články

Načítám