Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Psal se rok 1989 a absolventka teplického gymnázia skládala svou zkoušku z dospělosti. Bylo to ještě předtím, než známá modelingová skautka Dominique Caffin z agentury Madison Modeling objevila českou krásku pro světová přehlídková mola.

Blondýnka s plnými rty a ženskými přednostmi se přestěhovala do Paříže a brzy stanula na obálkách magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue nebo se stala jednou z modelek značky Victoria’s Secret.

Slavná česká topmodelka Daniela Peštová (53) zveřejnila retro fotku z maturitního alba, aby tak popřála hodně štěstí u důležité životní zkoušky všem maturantům. Na snímku byste ji vůbec nepoznali!

„Moje fotka z maturitního tabla, z minulého století. Přijde mi to jako věčnost. Všem maturantům hodně štěstí a pevné nervy. A rodičům taky. Držím palce,“ komentovala svou fotku Daniela Peštová, která žije s hudebníkem Pavolem Haberou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám