Hlavní obsah
Článek

Ashley Benson (30) si z haterů těžkou hlavu nedělá. Od rozchodu s modelkou Carou Delevingne (31) je herečku stále častěji vidět po boku rappera G-Eazyho. Tentokrát ji vyfotili jak nasedá do jeho černého Ferrari oděná v kraťasech a vršku od bikin.

Ashley se rozhodně nezdráhá vystavit své křivky na odiv, jak nedávno dokázala i na svém Instagramu. Jen před několika dny se na sociální síti pochlubila hned dvěma fotografiemi nahoře bez.

Údajný románek s rapperem vyšel najevo hned po zprávách o rozchodu s Delevingne. Na hlavu Ashley se tak snesla vlna kritiky. Hateři ji ve své nevědomosti začali obviňovat z nevěry nebo že se až moc rychle posunula dál.

Své bývalé se na sociální síti zastala i sama Cara a apelovala na fanoušky, aby herečce dali pokoj, neboť nevědí, co se mezi nimi vlastně odehrálo. Cara s Ashley nebyly nikdy příliš sdílné, co se týče jejich soukromí. Daly se dohromady už po natáčení snímku Her Smell z roku 2018. Vztahem se netajily, ale ani ho nepotvrdily, a to až do června loňského roku.

Reklama

Další články

Načítám