Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si v polovině února odlétala Tereza Kerndlová (37) prohřát kosti do Španělska, ještě netušila, že tam stráví tak dlouhou dobu. S manželem si tak svůj pobyt ve španělské Marbelle, kde její rodina vlastní dům, o pár měsíců prodloužili, a to kvůli koronavirové pandemii.

Tereza po několika dlouhých týdnech může ve Španělsku konečně opustit jejich dům a pozemek. Vydala se tak už nejen na pláž, ale zajeli si i do města a podívat se po obchodech. Nejraději ale tráví zpěvačka a dcera Ladi Kerndla u bazénu. U něho se nechala zvěčnit i tentokrát.

„Cca před měsícem, když ten bazén napouštěli, tak to byla docela “ledárna”, ale teď už je to kafíčko,“ připsala Tereza ke svůdné fotce v jednodílných plavkách s proužkem, ve kterých předvedla svou sexy figuru.

Pobyt ve Španělsku se Tereze už pomalu zkracuje. S manželem si koupili na 5. června letenky zpět domů a doufají, že se jim konečně podaří vrátit se do Česka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám