Hlavní obsah
Článek

Nejen v českém šoubyznysu propukl pořádný babyboom. I mezi hollywoodskými celebritami se to momentálně hemží těhulkami. Některé slavné dámy se stanou maminkami poprvé, jiné už nějaké ratolesti mají a těší se tak na další.

Poprvé se stane maminkou například herečka Sophie Turner (28), která bříško řadu měsíců skrývala. Na prvního potomka se těší také nová manželka herce Judea Lawa Phillipa Coan, zatímco herec se stane otcem pošesté. Díky dceři Katherine (34), která je rovněž prvorodičkou, se poprvé stane dědečkem i Arnold Schwarzenegger.

Měsíce bříško skrývala i Katy Perry (39). Ta čeká první dítě s Orlandem Bloomem. Těhotenstvím se nechlubila ani herečka Leighton Meester, která čeká druhého potomka s Adamem Brodym. Potřetí se stane maminkou i zpěvačka Ciara (38) a popáté manželka herce Aleca Baldwina Hilaria (40).

Velkým překvapením bylo těhotenství modelky Gigi Hadid (28) nebo herečka Rooney Mary, která je těhotná s hercem Joaquinem Phoenixem. V galerii níže si můžete prohlédnout tyto i další slavné nastávající maminky.

Reklama

Další články

Načítám