Hlavní obsah
Článek

V neděli večer se rozhodlo o pětici finalistů, kteří se probojovali do posledního kola SuperStar. Kvůli letošní pandemii nastala jistá omezení. Místo několika živých přenosů proběhnou pouze dva. V prvním odešlo z finálové desítky 5 soutěžících, příští týden už bude ze zbylé pětice odhlasován absolutní vítěz.

O první místo budou bojovat Barbora Piešová, Dominika Lukešová, Diana Kovaľová, Giovanni Ricci a Martin Schreiner.

Barbora Piešová a její proměna v Superstar

Změny, které letos nastaly, nemohou někteří diváci skousnout, a tak se na sociálních sítích zapojili do obsáhlé diskuze. Ostře hodnotili nejen průběh soutěže, ale také výběr postupujících i ty, kteří soutěž museli nadobro opustit. Vlna kritiky se snesla například na mladíka Giovanniho, jenž se do SuperStar přihlásil i se svou přítelkyní Martinou, která se tak daleko neprobojovala.

„Negativně mě překvapil postup Giovanniho, přijde mi afektovaný těmi gesty a celkově není můj favorit. Jinak ale dobré,“ píše jeden z fanoušků. „Giovanni nemá v superfinále co dělat,“ přidává se další. „Místo Giovanniho tam měla být Lucie,“ přitakává jiný, kterému ve velkém finále bude chybět Lucie Bikárová.

Jméno sympatické brunetky se v komentářích objevovalo hojně, vytvořila si během svých vystoupení velkou fanouškovskou základnu.

Někteří si ovšem vzali na paškál i celý průběh soutěže, který zhatil koronavirus. Pravidelní diváci srovnávají letošní řadu s těmi předchozími.

„Spravedlivý výběr, jinak taková smutná Superstar. Bez diváků, bez moderátora, finále z rychlíku. Je mi líto soutěžících, že nezažijí tu pravou atmosféru. PS.: Udělejte něco s tím zvukem,“ ozval se zklamaný fanda.

„Mně osobně chyběla pravá atmosféra SuperStar jako kdysi. Neříkám, že zpívají špatně, ale někdy stačí málo. Například Leoš mohl moderovat i s Patricií a ostatní porota hlasovat. Mohli počkat a dávat přenosy, ale ok, držím palce vítězům. Tohle byla nejhůř ozvučená SuperStar v historii,“ hodnotí podobně další.

„Nechápu, proč jsou dva finálové večery, kdo to zase vymyslel. Dřív byly večery pokaždé na jiné téma, tohle je už taškařice,“ zlobí se nespokojený divák.

Reklama

Další články

Načítám