Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partnerka miliardáře Elona Muska (48) prozradila, že museli pozměnit jméno jejich novorozeného syna. Toho pojmenovali X Æ A-12 ( vyslovuje se Ex Ash A Twelve) a trochu tím zamotali hlavu nejen fanouškům, ale také úřadům. Kalifornský zákon totiž nepovoluje ve jméně arabské číslice.

Grimes (32) nyní uvedla na svém Instagramu, že jméno zredukovali na X Æ A-Xii s tím, že poslední písmena představují římskou dvanáctku. Informace vyšla najevo, když hudebnice odpovídala v komentářích na dotaz jednoho ze sledujících, zda-li už chlapečkovo jméno kvůli zákonům změnili.

„Upřímně, římské číslice vypadají lépe,“ nechala se slyšet novopečená maminka. Ta krátce po synově narození rozklíčovala jeho jméno, ze kterého se většina fanoušků škrábala na hlavě. Ne že by to tedy pomohlo.

Pár přivítal prvního společného potomka po zhruba dvou letech vztahu. Zatímco Grimes se stala maminkou poprvé, Musk je otcem pěti synů, které má s bývalou manželkou Justine Wilson. Jejich první syn Nevada se narodil v roce 2002, bohužel pouhých 10 týdnů po narození náhle zemřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám