Hlavní obsah
Článek

Válka u Krampolů dostává pořádné grády. Po vyjádření exmanželky Jiřího Krampola (85), bývalé modelky Marty Krampolové, která jeho současnou ženu obvinila z rozesílání esemesek plných urážek, přišla na řadu i reakce Hany Krampolové (†59). A je to síla! Mluví o alkoholismu své sokyně, hnilobě, opuštění dítěte kvůli sexu a nevěře.

„Jejím lžím se musím smát. S Martou nejsem již několik let v kontaktu, ani na ni nemám číslo. Že ostudu jménu Krampol dělá, to je pravda. Ale s Martinem jsem na žádnou akci jít nechtěla. Když už, chodím se svým mužem, a někdy se k nám Martin přidá,“ vysvětluje bývalá učitelka.

„Když kdysi volala, byla jsem k ní vždy slušná. Dokážu být sprostá, ale na ni jsem v životě taková nebyla. Ani "ty krávo" jsem jí nikdy neřekla. Chtěla jsem se s ní i skamarádit, ale s ní to nejde,“ vysvětluje svůj názor Krampolová, které vadí, že Marta znovu přetřásá její letní kauzu s kleptomanstvím.

„Asi ji mrzí, že už se o ní nepíše, tak si to vymyslela. Proč mě ale uráží za ten jeden úlet? Ten objasňuje i doktorka tak, že tohle se může stát, ale nejsem přitom žádná kleptomanka. Nemám potřebu se hádat se zkrachovalou modelkou, která je sice doteď krásná, ale je nešťastná, tak kolem sebe šíří zlo,“ zlobí se Hanka. A pak se vytasí s argumenty, kterými ji prý vybavil manžel.

„Jiříček s ní žil sedm let, udělala mu ze života peklo. Chovala se jako pinda, ku..ila se mu. V jednom kuse to byl samý mejdan, byla schopná nechat hnít nádobí v kuchyni. Slovo úklid neznala. Nemohl s ní zůstat, proto se rozvedli. Jirka vyhrál byt, ona ho o něj ale připravila,“ natvrdo říká současná manželka herce a baviče. A když prý bylo synovi bývalky jejího muže pět let, byla schopná ho na rok opustit, aby si mohla v Las Vegas najít chlapa.

„Starala jsem se o něj. Od té doby ho beru jako vlastního. A Jirka komunikuje spíš s ním než se svou bývalou manželkou. Martina jeho matka asi před dvěma lety vyhodila z bytu, takže teď žije v domově důchodců u babičky, o kterou se stará,“ pokračuje choť moderátora pořadu Nikdo není dokonalý.

Přiznává, že kdysi jí Marta Krampolová jednou pomohla, když měla gynekologické potíže, od té doby ale nikoliv. „S maminkou mi pomáhá Johana Saudková. A ona sama po mně chtěla pomoc, když mi vzkazovala po Martinovi, jestli nemám nějaká antidepresiva. Potřebovala prášky po absťáku. Jinak k alkoholu nikdy neměla daleko, tak je možné, že když o mně povídala ty plky, nemusela být zrovna střízlivá,“ krčí rameny závěrem Hanka Krampolová, podle jejíchž informací nyní nezaměstnaná bývalá modelka musí opustit byt a zaplatit dluh ve výši miliónu korun.

Reklama

Další články

Načítám