Hlavní obsah
Článek

Jestli je někdo, kdo vlastní tajný recept na mládí, je to rozhodně Leona Machálková (56). Zpěvačka se poslední roky takřka nemění a vypadá stále skvěle. Při pohledu na její stále štíhlou figuru je zřejmé, že by s přehledem strčila do kapsy i mladší kolegyně. Je tudíž až k podivu, že slaví již 53. narozeniny a jednu oslavu už má dokonce za sebou.

„Narozeniny jsem už částečně oslavila s rodiči, které jsem v uplynulém týdnu po dlouhé době navštívila na Moravě. Dnes se těším, že si zahraji tenis a na odpoledne chystám menší zahradní grilovačku s přáteli na chalupě. Je příjemné, že už se můžu s někým potkávat a přiťuknout si osobně na zdraví,“ svěřila se Super.cz Leona, která má oslavy všeho druhu ráda.

„Všeobecně ráda slavím. Je to příležitost, jak si vychutnat to, že máme rádi život a že ho žijeme společně,“ dodala dnešní oslavenkyně, které dělají radost nejen dárky, ale i společně strávené chvilky s rodinou nebo koncertování. Do toho se pustila i během karantény a rozhodla se potěšit svým hlasem seniory.

„Nesmírně mě potěšil děkovný dopis z Domova seniorů ze Sedlčan. Přiznám se, že mě to naprosto dojalo, jak mi děkovali za pár příspěvků, kterými jsem chtěla potěšit jak seniory, tak celý personál v době, kdy se ocitli v úplné izolaci. Určitě se tam čase vypravím osobně,“ dodala dnešní oslavenkyně, která se poslední roky takřka nemění, no posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám