Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušky Terezy Bebarové zklamala zpráva o jejím odchodu ze seriálu Ulice. Z televizních obrazovek ale nezmizí, po úspěšném odvysílání pořadu Peče celá země se opět představí v roli moderátorky, ale tentokrát ve vlastním lifestylovém magazínu. Divákům přinese všemožné vychytávky do kuchyně, zahrady nebo dílny, ale potěší i milovníky módy, zdravého životního stylu a zabrousí do ezoteriky i duchovna.

„Když jsem před pár měsíci experimentovala s Instagramem, zjistila jsem, že u nás existuje hromada ohromně šikovných lidí, kteří mi stále posílají různé tipy a triky, ať jde o vaření, pečení, ale také o módní trendy, nebo zdravý životní styl. A my s partnerem, jak jsme byli teď zavření doma kvůli tomu viru, tak jsme si řekli, že by bylo super tyhle lidi nějak propojit, zkontaktovat, aby vznikla právě taková burza nápadů, prostor pro všechny, kteří budou mít chuť se o své zkušenosti podělit s ostatními,“ prozradila Super.cz herečka.

Do svého pořadu si pozve i hvězdné hosty, kterými nebudou jen kolegové z divadla, ale dokonce některé bývalé tváře Ulice. Kromě toho, že o sladké recepty a pečení se postará její kamarád a cukrář Josef Maršálek, zatím víc detailů prozradit nemůže.

Zdá se, že Tereza přesedlala na profesi moderátorky. Chce snad s herectvím nadobro skončit? „Možná by si mohl někdo myslet, že díky odchodu z Ulice zanevřu na herectví, ale to samozřejmě nehrozí, herectví je moje srdcová záležitost a už se těším na nějakou krásnou roli. Ale pravdou je, že díky pořadu Peče celá země jsem získala spoustu zkušeností. Ta parta byla tenkrát skvělá a setkání s nimi mi dalo odvahu vůbec o roli moderátorky dál uvažovat, takže ano, jsem stále herečka, ale našla jsem chuť stát se i moderátorkou,“ svěřila nám herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám