Hlavní obsah
Článek

Narození dcery Aleny Šeredové (46) oslavila velmi bujaře. Pavla Vrbová patří mezi nejlepší kamarádky modelky a herečky známé v Česku i v Itálii. To, že se Šeredová stala trojnásobnou maminkou, ji velmi dojalo. „Oslavila jsem to bolehlavem,“ přiznává hned zkraje našeho rozhovoru bývalá modelka a influencerka Vrbová.

Sympatickou byznysmenku samozřejmě velmi mrzí, že kvůli pandemii koronaviru nemůže být své nejlepší přítelkyni na blízku a při ruce. „Je mi to líto. Plán byl jiný a měla jsem tam být oporou. Už čekáme na to, až se otevřou hranice a já tam budu moc vyjet,“ říká Pavla, která byla Aleně velmi nápomocná zejména po narození druhého syna Davida Leeho.

Jelikož má Vrbová informace z první ruky, zajímalo nás, zda u narození Vivienne Charlotte mohl být otec Alessandro Nasi. Ještě nedávno tomu situace vzhledem k pandemii nenahrávala. „Všechno dobře dopadlo, jako v pohádce. Mimo to, že tam nemohla být třeba maminka a zbytek rodiny, tak tohle dopadlo dobře,“ uvedla sympatická brunetka, která se za kamarádkou hodlá vypravit hned, jak situace dovolí.

Reklama

Další články

Načítám