Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Jennifer Lopez (54) v současnosti tráví hodně času cestováním do jihoamerického Peru, kde se podílí na přípravě nové talentové show "Que’Viva! The Chosen". Lopez, jež v projektu působí jako producentka, dokonce spolupracuje i se svým manželem Marcem Anthonym, s nímž se po sedmi letech vztahu a dvou dětech rozvádí. Pracovně si však nejspíš stále rozumějí. A aby Lopez dokázala, že jí není cizí ani fotbal, do míče si čutla i v pořádně vysokých jehlových podpatcích a sexy minišatech.

Que’Viva! The Chosen by měla být latinsko-americkým ekvivalentem k populární pěvecké soutěži American Idol, ve kterém Jennifer v současnosti působí jako porotkyně. Vysílat by se měla začít během prvního čtvrtletí příštího roku na stanici Univision v USA a na kabelových televizích do 20 zemí ve Střední a Jižní Americe.

Lopez a Anthony soutěž produkují se Simonem Fullerem, tvůrcem veleúspěšného American Idol, který nyní v USA vysílá už 11. řadu. Que’Viva! The Chosen by měla být přehlídkou latinské hudby a umění dělat pořádnou show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám