Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Výhody zabudovaného centrálního vysavače Electrolux jsou všeobecně známy – nasátý prach a nečistoty jsou odsáty mimo obytné místnosti, tiché vysávání. Jedná se o nejúčinnější a zdravý úklid. Firma Smart-vac, která má v nabídce centrální vysavače Electrolux nabízí pestřejší úklidový program. Seznamte se s 5-ti novými systémy, které Vám s úklidem domu pomohou, a hlavně ho zjednoduší.

Robotický vysavač ROBO

Foto: SmartVac
Více

Foto: SmartVac

Komerční sdělení

ROBO TR800 je jediný robotický vysavač s funkcemi vysávání, automatického vytírání a s automatickým vyprazdňováním prachu, při každém návratu robota na základnu, která je napojená do systému centrálního vysávání. Vysoký sací výkon centrálního vysavače zajistí dokonalé vyprázdnění prachového kanystru, a navíc vyčištění rotačního kartáče. O robotický vysavač se tak téměř nestaráte.

Hide a hose

Foto: SmartVac
Více

Foto: SmartVac

Komerční sdělení

Jedná se o hadici vysavače skrytou přímo ve stěně. Pro vysávání vytáhnete požadovanou délku a spínačem na zásuvce zapnete centrální vysavač. Po skončení vysávání podtlakem vysavače jednoduše uklidíte hadici s délkou až 15 m zpátky do stěny. Systém tak nezabírá žádné místo v domě a je vždy k dispozici. Elegantní zásuvka splyne s okolním prostředím.

Entry Packet

Foto: SmartVac
Více

Foto: SmartVac

Komerční sdělení

Hadice je elegantně zabudována do stěny pod dvířky hadice. Vytažením až 4 m hadice a sepnutím tlačítka v zásuvce provedete úklid během několika vteřin. Vhodně umístěná zásuvka ve vstupní předsíni umožní i úklid před vstupními dveřmi včetně vstupní rohožky.

Univerzální úklid kuchyně

Foto: SmartVac
Více

Foto: SmartVac

Komerční sdělení

Systém VROOM najde využití v kuchyňských a koupelnových skříňkách, kde díky svému technickému řešení zabere jen minimum prostoru. Sepnutí systému probíhá automaticky vyjmutím hadice z držáku a má dosah až 7 metrů. Vroom se dodává ve dvou provedeních: Vroom s dosahem až 7 m a Vroom Mini s dosahem 5,5 m. Výhodou varianty Mini jsou menší prostorové nároky na montáž.

Praktický pomocník nejen do koupelny

Foto: SmartVac
Více

Foto: SmartVac

Komerční sdělení

Systém WALLYFLEX – flexibilní hadice na zdi. Ideální pro rychlý a účinný úklid kuchyní, koupelen, šaten nebo vstupních hal. Wallyflex má dosah 4 nebo 8,5 metrů a nabízíme jej ve dvou barevných provedeních bílá a černá. Perfektně vyčistí filtr sušičky od cupaniny, účinně a snadno odstraní vlasy a vousy a ani ve vaší šatně nezanechá žádný prach. Neruší design koupelny. Opravdu šikovný pomocník ve vstupní hale, kde snadno a rychle odstraní písek a kamínky a v kuchyni vysaje veškeré suché nečistoty.

Další články

Načítám