Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je nejznámější český pornoherec Robert Rosenberg (49) stále ženatý s Žanetou Vavrochovou, s níž má čtyřletého syna Foresta, nebránilo mu to požádat o ruku svou o osm let mladší přítelkyni, krásnou učitelku Kristýnu Kinskou. Tu zná už celých 11 let, ale pár tvoří až od loňského prosince.

Plánované veselce už stojí v cestě jen Robertův rozvod. Tam by však neměl být podle Rosenberga žádný problém. Vysvětlil totiž, že s manželkou mají dobré vztahy a rozvázání jejich manželství by mělo být pouhou formalitou. „My jsme s manželkou ve smíru, takže to nebude problém. Tam jsou jen nějaké problémy kvůli majetku, jak jsme byli v exekuci, ale už se to řeší,“ řekl Robert Super.cz.

A práskl také, kde Kristýnu poznal. „My se známe už 11 let. Já jsem tenkrát ještě hrál americký fotbal a ona chodila s jedním hráčem,“ prozradil Robert. „Kamarádi jsme zrovna nebyli, ale věděli jsme o sobě, a když jsme se někde potkali, tak jsme se pozdravili. No a pak jsme se potkali na nějaké akci a tam to přeskočilo. Jsme spolu od prosince, ale teprve v březnu jsme tomu dali fasádu,“ řekl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám