Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco v seriálu Sex ve městě měla jako Carrie Bradshaw s muži a vztahy trable, ve skutečnosti je herečka Sarah Jessica Parker (59) v dlouhodobém manželství s kolegou Matthewem Broderickem (58). Letos oslavili 23. výročí svatby a vychovávají spolu sedmnáctiletého syna a dvě desetileté dcery.

19. května 2020, 23 let. Ušli jsme dlouhou cestu, baby, napsala Parker k fotce s manželem

Zobrazit příspěvek na Instagramu

May 19th, 2020 23 years. We've come a long way baby. X, SJ

Příspěvek sdílený SJP (@sarahjessicaparker), Kvě 19, 2020 v 2:34 PDT

Vedle soukromí sdílejí i profesi, která je už několikrát svedla dohromady. Na jedno jeviště se postaví i ve hře Plaza Suite, a to po čtyřiadvaceti letech. Naposledy si spolu v divadle zahráli v roce 1996 (ve hře How to Succeed in Business Without Really Trying). „Vím o minimálně tisícovce lidí, kteří Matthewa jako herce znají lépe než já,“ řekla Parker.

„Vím, jak pracuje, ale před kamerou znám lépe Chrise Notha,“ odkázala ke svému nejslavnějšímu projektu. Právě Noth si zahrál jejího „pana božského“ ve zmíněném Sexu ve městě.

S Broderickem prý Parker tak často netočí a nehraje „z praktických a osobních důvodů“. „Ty osobní jsou: ‚Proč bychom to dělali?‘ Oba jsme rádi za rozdělené pracovní životy. A také máme děti, takže řešíme, kdo kdy bude doma,“ řekla herečka magazínu Wall Street Journal. A její muž jí s odkazem na chystaný společný divadelní projekt přitakal: „Jen velmi vzácně pracujeme ve stejnou dobu. Bude to těžké,“ uvedl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám