Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý rok se netajil tím, jak bláznivě je zamilovaný. A láska je patrná. Rok poté, co se sexy herec Jude Law (47) oženil s psycholožkou Phillipou Coan (32), čekají prvního společného potomka. Coan už se pěkně zakulacuje a těhotenství tak vyšlo najevo díky jejímu bříšku.

Law má pět dalších potomků se třemi různými ženami, ale netajil se tím, že by měl klidně i víc dětí. „Miluji to, rozhodně, proč ne? Mám štěstí, že jsem s někým, do koho jsem bláznivě zamilovaný. Mít další děti by bylo prostě báječné,“ nechal se slyšet v loňském roce.

Pár se poznal v roce 2015 a vzali se tři měsíce poté, co Law oznámil zasnoubení. Jude byl v minulosti ženatý s herečkou Sadie Frost, s níž má tři děti, Raffertyho (23), Iris (19) a Rudyho (17). Ze vztahu s modelkou Samanthou Burke má desetiletou dceru Sophii a s Catherine Harding pětiletou Adu. V minulosti byl také zasnoubený s herečkou Siennou Miller.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám