Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) se se sledujícími na Instagramu podělila o selfie, v jehož popisku se rozepsala o svém dětství. Zpěvačka začala rozsáhlý post slovy o své ofině, která ji dnes dle jejího názoru dělá mladší, ale v dětství ji nosila z úplně jiného důvodu.

„Shodila jsem ji ve třetí třídě. Bylo kolem toho tehdy velké haló, když se odhalilo čelo. To mohly udělat jenom hezké holky, ale já jsem si nikdy hezká nepřipadala. Měla jsem křivé zuby a připadala si jako ošklivé káčátko,“ svěřila se Britney.

Popová princezna uvedla, že měla dokonce pohovor v modelingové agentuře, ale dle jejích slov nebyla dostatečně hezká. „Lidé si volí různé způsoby, jak se chránit. Když si dám ofinu do čela, cítím se chráněná. Jako bych zase byla ve třetí třídě,“ doplnila text o vlastním sebevědomí.

Když si tehdy připadala ošklivá, zřejmě ji ani ve snu nenapadlo, že se za několik let stane hudební ikonou a idolem miliónů fanoušků po celém světě. Z ošklivého káčátka se tak stala labuť, která se rozhodně nemá za co stydět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám